PREPRIČAJTE SE O UGODNI PONUDBI - dodaten popust pri najemu za daljše obdobje

S klikom na posamezen čoln si lahko ogledate dodatne podrobnosti, fotogalerijo slik in oddate povpraševanje po prostih terminih.

Zakaj izbrati nas?

  • gumenjak boste prevzeli v vodi
  • gumenjak ima urejeno zavarovanje, ima veljavno hrvaško plovno dovoljenje in koncesijo za najem
  • opremljen je z vso potrebno opremo
  • ves čas najema, vam zagotavljamo, da bomo v primeru okvare gumenjaka, poskrbeli za vašo varnost


MASTER 520 Open

MASTER 660 Open

MANTA 300

MANTA 555

MANTA 700 X

MANTA 700

Napihljive deske SUP

Koristno

Kdaj plujejo trajekti, v katero restavracijo je dobro zaviti, kakšno vreme bomo imeli, kje so dobre plaže, kje so marine in črpalke, po katerih rutah je najlepše pluti, na koga se lahko obrnem v primeru težav, kako se moram obnašati na morju? Vse to in še več lahko izveste na povezavi koristne informacije.

VEČ

Galerija slik

Vsi naši čolni so opremljeni in vedno pripravljeni za plovbo. Poleg osnovnih potrebščin, kot so rešilni jopiči, signalne rakete, prva pomoč, so v opremi tudi vesla, ležalne blazine.
Lahko pa si omislite tudi smuči za smučanje na vodi, boarde ali tube za še večje uživanje na morju. Slike čolnov si lahko ogledate v galeriji slik.

VEČ

Pišite nam

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili z ugodno ponudbo za najem čolnov in gumenjakov.
Na voljo imamo več kot 10 vrhunsko opremljenih plovil za najem. Preverite našo ponudbo ali nam pošljite kontakt in pomagali vam bomo izbrati pravega za Vas!

VEČ
00386 41 638 314