Prodaja gumenjakov

Naše podjetje se ukvarja z izdelavo visoko kvalitetnih gumenjakov različnih velikosti, namenjenih za rekreacijo. Z dolgoletnimi izkušnjami, oddajanjem gumenjakov v najem, smo imeli vizijo, oblikovati gumenjake, ki bodo ponudil vse, kar potrebuje vsak posameznik ali družina za varne, udobne in nepozabne počitnice. Želeli smo pridobiti veliko udobnih ležalnih površin, dovolj prostora za shranjevanje prtljage, neovirano gibanje in enostavno uporabo.

Gumenjake je skrbno oblikoval in narisal oblikovalec, ki je v projekte vložil vse svoje strokovno in tehnično znanje, ter izkušnje na tem področju. Zahvaljujoč sodobnim materialom in novo tehniko izdelave, smo za izdelavo gumenjaka Mante uporabili le najboljše. Velika zmogljivost trupa in majhna teža, ki smo jo dosegli z sodobno vakum tehniko ter tubusi, ki so izdelani iz najkvalitetnejšega haypalona ORCA, veljajo za izjemno kombinacijo stabilnega, zanesljivega in nepotopljivega plovila. Vožnja z njimi je lahko hitra in vznemirljiva.

Na tržišču so različni modeli z notranjim ali zunanjim motorjem, dolžine od 3 do 7m. Za vse modele smo pridobili CE certifikate, ki potrjujejo, da so naši gumenjaki izdelani kakovostno in po predpisih, ki so za to določeni.

Novemu lastniku gumenjaka prepuščamo izbiro barv in opreme.
Z veseljem bomo svetovali in poskušali uresničite vse zahteve v zadovoljstvo kupca.

Na voljo so trije različni modeli:

  • MANTA 700
  • MANTA 700 R JET
  • MANTA 555
  • MANTA 300


MANTA 700 R JET

MANTA 700

MANTA 555

MANTA 300

Koristno

Kdaj plujejo trajekti, v katero restavracijo je dobro zaviti, kakšno vreme bomo imeli, kje so dobre plaže, kje so marine in črpalke, po katerih rutah je najlepše pluti, na koga se lahko obrnem v primeru težav, kako se moram obnašati na morju? Vse to in še več lahko izveste na povezavi koristne informacije.

VEČ

Galerija slik

Vsi naši čolni so opremljeni in vedno pripravljeni za plovbo. Poleg osnovnih potrebščin, kot so rešilni jopiči, signalne rakete, prva pomoč, so v opremi tudi vesla, ležalne blazine.
Lahko pa si omislite tudi smuči za smučanje na vodi, boarde ali tube za še večje uživanje na morju. Slike čolnov si lahko ogledate v galeriji slik.

VEČ

Pišite nam

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili z ugodno ponudbo za najem čolnov in gumenjakov.
Na voljo imamo več kot 10 vrhunsko opremljenih plovil za najem. Preverite našo ponudbo ali nam pošljite kontakt in pomagali vam bomo izbrati pravega za Vas!

VEČ
00386 41 638 314