Rent a Boat

Naše podjetje se ukvarja z oddajanjem gumenjakov v najem dolžine od 5,4 m do 7 m in opreme za zabavo na vodi. Locirani smo na južni strani otoka Hvar, v Zavali. Gumenjake vam na vašo željo pripeljemo tudi na sosednje otoke Korčula, Vis, Brač in Pelješac. Prevzeli ga boste v vodi, kjer vam bomo tudi pokazali, kako se z njim upravlja. Vljudno vabljeni da preverite našo ponudbo!

Koristno

Kdaj plujejo trajekti, v katero restavracijo je dobro zaviti, kakšno vreme bomo imeli, kje so dobre plaže, kje so marine in črpalke, po katerih rutah je najlepše pluti, na koga se lahko obrnem v primeru težav, kako se moram obnašati na morju? Vse to in še več lahko izveste na povezavi koristne informacije.

VEČ

Galerija slik

Vsi naši čolni so opremljeni in vedno pripravljeni za plovbo. Poleg osnovnih potrebščin, kot so rešilni jopiči, signalne rakete, prva pomoč, so v opremi tudi vesla, ležalne blazine.
Lahko pa si omislite tudi smuči za smučanje na vodi, boarde ali tube za še večje uživanje na morju. Slike čolnov si lahko ogledate v galeriji slik.

VEČ

Lokacija

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili z ugodno ponudbo za najem čolnov in gumenjakov.
Na voljo imamo več kot 10 vrhunsko opremljenih plovil za najem. Preverite našo ponudbo ali nam pošljite kontakt in pomagali vam bomo izbrati pravega za Vas!

VEČ

Dnevna in tedenska napoved vremena na celini in na otokih. Več na povezavi ...

VREME


Preverite kateri trajekti plujejo, katera pot je najbližja, kolikšne so čakalne dobe, ...

TRAJEKTI


Zagotovite si bivanje povsem ob morju. Preverite razpoložljivost apartmajev ...

APARTMAJI

00386 41 638 314